Healing

Om een probleem of klacht bij de bron of oorsprong aan te pakken, in plaats van te bestrijden zal er soms dieper gekeken moeten worden naar het ontstaan van de klacht of probleem. Datzelfde geld voor bepaalde patronen of overtuigingen deze kunnen zo diep geworteld zijn dat ze moeilijk te doorbreken zijn.

Met alle consulten die ik geef werk ik toe om bij de oorsprong of kern van bepaalde problematiek of klachten te komen om ze te kunnen transformeren waaruit verbetering of zelfs genezing van bepaalde klachten plaats zal vinden. Alle consulten in de praktijk duren ongeveer 60 minuten.

 

Over het algemeen is de energie in ons zelf in balans maar door ziekte, gebeurtenissen of een operatie in ons leven of zelfs vorige levens kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Als deze niet hersteld wordt kunnen er blokkades ontstaan dat zich kan uitten in lichamelijke of mentale klachten. Met een healing kan je deze energie weer herstellen en laten stromen. Het is een prima aanvulling op een reguliere medische behandeling. Healen is aangeven waar en waarom je healt zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven en zijn of haar levenspad. Een goede doorstroming van de energie bevordert de gemoedrust en gezondheid, het helpt je bij het overwinnen van problemen en ondersteunt de persoonlijke groei.

Een healing kan werken voor de volgende klachten:

-          Herstel na ziekte of een operatie

-          Onrust, vermoeidheid, lusteloosheid en slaapproblemen.

-          Stress, burn out, angsten, onzekerheid, niet lekker in je vel zitten.

-          Depressie

-          Emotionele zware periode zoals overlijden van een dierbare, scheiding etc.

-          Verwerken oude pijn /trauma

-          Loskomen van oude patronen en overtuigingen.

-          Lichamelijke klachten

 

Trance healing

Bij Trance healing heb ik een zeer nauw contact met de spirits. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van mijn lichaam en mijn geest. Trance healing kan toegepast worden voor verlichting en/ of genezing van klachten. Gedurende de behandeling wordt de energie vanuit de spirituele wereld doorgegeven via mij. Ik stem me af en richt helende energie op plekken waar ik naar toe geleid wordt. Ik kan klachten letterlijk voelen. Er zullen mooie boodschappen voor de persoon in kwestie komen waardoor iemand op emotioneel gebied kan loslaten gepaard met lichamelijke klachten. Oorzaak van problemen, ziektes en blokkades kunnen vrijwel direct bereikt en verholpen worden al is dat wel afhankelijk van de klacht en individu. De blokkade en of pijn kunnen in dit leven zijn ontstaan maar ook in vorige levens en deze worden inzichtelijk gemaakt en getransformeerd.

 

Trance healing en counseling

Soms komt het voor dat men net iets meer advies en handvaten nodig heeft om weer in balans te komen met het leven om weer verder te kunnen. In dit consult pas is counseling en healing toe.

 

Afstands healing

Het is ook mogelijk om afstands healing te ondergaan. Deze is net zo effectief. Van te voren spreken we een tijd en dag af en na afloop bespreek ik telefonisch met je mijn bevindingen.