Gifts

Mooie en lieve bescherm of kracht engeltjes.
Leuk om cadeau te geven of voor jezelf als tas of sleutel hanger.
De engeltjes worden zorgvuldig voor je uitgezocht inclusief beschrijving van de werking van de stenen.

De engeltjes zijn ongeveer 2.5cm

!

Engeltje van Chalsedoon

Chalsedoon maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, en enthousiast. Bevordert saamhorigheid in groepen. Kalmeert tijdens stress momenten goede steen tijdens examens.

Engeltje van Howliet

Engeltje van Howliet Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Het bevordert ambitie maar ook geduld

Engeltje van Amethist

Amethist stimuleert de groei van spiritualiteit en je intuïtie. Deze steen helpt ook bij hoofdpijn en slapeloosheid.

Engeltje van Agaat

Agaat maakt rationeel en minder emotioneel. Het helpt bij het verwerken van verdriet en bevordert innerlijke groei en de ontwikkeling van spiritualiteit.

Engeltje van Angeliet

Engeltje van Angeliet Angeliet ontspant op een rustige manier lichaam en geest, ontkrampt en brengt de balans terug. Een talisman-anker voor de energie├źn van je beschermengelen, gidsen en andere vrienden in de spirituele wereld.

Engeltje van Maansteen

Engeltje van Maansteen, Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Deze engel heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

Engeltje van Carneool

Engeltje van Carneool Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend

Engeltje van Labradoriet

Engeltje van Labradoriet Labradoriet beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je weg nemen. Het vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettings vermogen.

Engeltje van Blaufluss

Engeltje van Blaufluss Zorgt voor een positieve kijk op dingen. Het bevordert individualiteit en ambitie. Brengt wijsheid en leert ons dat er licht in de duisternis is.

Engeltje van Labradoriet

Engeltje van Labradoriet, Labradoriet beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je weg nemen. Het vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettings vermogen.