Automatisch Schrift

Automatisch schrift houd in dat je contact maakt met gidsen, engelen of overledene dierbaren die via jouw hand een boodschap voor jou op papier zetten. Jouw hand wordt dus als het ware overgenomen en woorden en zinnen verschijnen op papier zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is je volledig openstellen.

Boodschappen van engelen, gidsen en overledene zullen altijd liefdevol en warm zijn. Ze zullen nooit kwaad over of tegen je spreken of je een opdracht geven die je moet uitvoeren. Ze zullen je mooie boodschappen, inzichten of antwoorden geven en troostende woorden bieden op momenten dat je daar naar verlangt.

In deze workshop automatisch schrift leer ik je eerst om contact en kennis te maken met je gids en zijn/haar boodschap te kunnen ontvangen. Na een uitleg over gidsen en automatisch schrift en een ontspannings meditatie beginnen we met het automatisch schrijven.

In de 2e bijeenkomst gaan we een stapje verder en gaan we proberen contact te leggen met overledene dierbaren en engelen.

Bij de workshop zit inbegrepen:

-          Koffie/thee / water

-          Schrijf boekje en pen

-          Syllabus automatisch schrift

-          Persoonlijke bijenwaskaart met boodschap