foto3_000
Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Lonneke Jurcka – Brouwer en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het mooie Zutphen. Dat ik met mensen wilde werken wist ik van kleins af aan al. Op de basisschool hielp ik de kleuterjuf met de kleuters en als meisje van 13 deed ik vrijwilligers werk op een verpleeghuis. Ik vond het heerlijk om iets te kunnen betekenen voor de mensen om me heen. Na het behalen van mijn spw diploma ben ik gaan werken in de kinderopvang daar heb ik 15 jaar met heel veel plezier en passie gewerkt. Interesse in de spirituele wereld heb ik altijd al gehad. Als kind zag en voelde ik veel maar dat heb ik op een gegeven geblokkeerd. 

Na de geboorte van mijn eigen kinderen ging er weer een deur open en begon ik me weer open te stellen voor de spirituele wereld. Ik ben me er vanaf dat moment meer in gaan verdiepen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd. In mijn vrienden kring behandelde ik af en toe al mensen en door hiermee bezig te zijn merkte ik dat het steeds meer mijn passie werd.

 In 2012 kreeg ik te horen dat ik vanwege knie problemen mijn huidige werk niet meer kon uitvoeren en ontstond het idee van een eigen praktijk. Ik ben de opleiding Chakra en aura healing gaan doen en daarna de opleiding Counseling. Mijn idee en visie was om mensen op een andere manier hulp aan te bieden dan de medische wereld. Lichamelijke, emotionele en mentale klachten of symptomen worden vaak bestreden zonder verder te kijken naar het ontstaan van de klacht. Hierdoor worden klachten vaak tijdelijk onderdrukt maar kunnen op den duur weer terug keren. Door terug te gaan naar het ontstaan of bron van de klacht kan je deze inzichtelijk maken en transformeren. De klachten kunnen dan geheel of gedeeltelijk verdwijnen. In 2014 heb ik de opleiding Mediumschap en trance healing therapeut® afgerond. Het is mijn passie om hiermee bezig te mogen zijn  om op deze manier mensen te kunnen helpen.

 

Lonneke Jurcka-Brouwer

!
 
  Omnia Erimus $ 379.00     Toevoegen aan mandje Stuur een e-mailbericht naar een vriend Wissen
  + Extra Option $ 0.00   
  Omnia Erimus $ 379.00     Toevoegen aan mandje Stuur een e-mailbericht naar een vriend Wissen
  + Extra Option $ 0.00